CZYNNA CODZIENNIE OD 12 DO OSTATNIEGO GOŚCIA

Lis 14 2013

Bal Sylwestrowy

w

Karczmie Parchatka

 

31 grudnia 2013 r.

 

INFORMACJA ORAZ REZERWACJA
tel. 81 888 43 04 lub 516 750 040

CENA: 199 zł / osobę

 Liczba miejsc ograniczona

 

Dla wszystkich uczestników balu
1 dzień wjazdów na Stoku Narciarskim w Parchatce
GRATIS!!!

 

Wyjątkowe sylwestrowe menu przygotował nasz nowy szef kuchni – Jacek Kulik

 

ZAPRASZAMY!!!

 

Menu

Dania gorące:

Zupa rybna z owocami morza
Piersi z kaczki na liściach szpinaku, purée z czerwonej soczewicy
Zielone pierożki z kawałkami łososia i sosem kurkowym
Grillowany melon z szynką szwarcwaldzką
Barszczyk czerwony do picia

Przekąski zimne:

Roladki mięsne, francuski pasztet z gęsich wątróbek
Tymbaliki mięsne, cielęcina faszerowana w galarecie z czerwonego wina

Półmisek rybny:

Ryby marynowane
Śledzie po kaszubsku
Faszerowane tuby z kalmarów

Sałatki:

Sałatka warzywna z kiełkami
Sałatka z awokado z suszonymi pomidorami

Dodatki:

Pieczywo
Kolorowe pikle

Na słodko:

Mus czekoladowy z wiśniami
Ciasta domowe

Napoje zimne:

Soki owocowe
Napoje: Coca-cola, Fanta, Sprite
Woda z cytryną i miętą

Napoje gorące (w formie bufetu):

Kawa naturalna
Herbata z cytryną

Napoje alkoholowe:

Lampka wina musującego
Wódka czysta (0,5l/parę) lub wino (butelka/parę)

Kontakt

+48 81 888 43 04

+48 516 750 040

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Zobacz dane kontaktowe

Przejdź na stronę Stoku Narciarskiego PARCHATKA

Nordic walking

Nordic walking

Rowery

Rowery

Wąwozy lessowe

Szlaki turystyczne

Off Road

Wyprawy Off Road