CZYNNA CODZIENNIE OD 12 DO OSTATNIEGO GOŚCIA

Lut 10 2013

Zapraszamy Pary do spędzenia walentynkowego wieczoru w Karczmie Parchatka. Specjalnie na tę okazję przygotowaliśmy dla Państwa dwa zestawy wyjątkowego menu:

Zestaw I
Lampka szampana
Grzanka z kawiorem
Zupa krewetkowa z migdałami
Makaronowe muszelki w trzech odsłonach
(szpinakowo-serowe, pieczarkowe, pomidorowo-bazyliowe)
Deser walentynkowy z truskawkami
Cena: 80 zł / parę

Zestaw II
Lampka szampana z truskawką
Carpaccio
Zupa z grzybów leśnych z kluseczkami
Drobiowe roladki ze szparagą i szynką parmeńską
 Tiramisu
Cena: 100 zł / parę

Każda z Par otrzyma prezent: Kartę Podarunkową o wartości 250 zł ufundowaną przez firmę Mary KAY. Zgłoszenia przyjmujemy do 12 lutego osobiście lub telefonicznie pod nr 516 750 040.

ZAPRASZAMY!!!

Walentynkowa kolacja w Karczmie Parchatka

Lut 08 2013

W sobotę 9 lutego zapraszamy wszystkich chętnych na „Imprezę Ostatkową” do Baru Pod Stokiem. Zabawa odbywać się będzie w rytmach karnawałowych przebojów. Dla naszych Gości przygotujemy wyjątkowy KOKTAJL WIECZORU. Bufet zaopatrzony będzie w pyszne potrawy i przekąski, oraz szeroki wybór alkoholi. Dla Pań przygotowaliśmy SPECJALNĄ NIESPODZIANKĘ - Kartę Podarunkową o wartości 250 zł ufundowaną przez firmę Mary KAY (liczba kart ograniczona).

ZAPRASZAMY!!!

Lut 07 2013

W czwartek 7 lutego zapraszamy na „Wielkie smażenie pączków”. Nasi Goście będą mieli okazję spróbować przepysznych domowych pączków, chrupiących gofrów z bitą śmietaną i wielu innych słodkich przysmaków.

 

Lis 26 2012

Karczma Parchatka

zaprasza do spędzenia

Nocy Sylwestrowej

w kameralnym gronie z udziałem muzyków grających pod przewodnictwem

Pana Bogdana Tchórzewskiego.

 

31 grudnia 2012 r.

 

INFORMACJA ORAZ REZERWACJA
tel. 81 888 43 04 lub 607 158 808

CENA: 550 zł/parę

 Liczba miejsc ograniczona

 Istnieje możliwość rezerwacji noclegu

 

ZAPRASZAMY!!!

 

Menu

Dania gorące:

godz. 20:00
Zupa rybna z szyjkami rakowymi
Schab zapiekany ze szparagą w sosie serowym
Kopytka koperkowe
Wykwintna surówka z kapusty pekińskiej z ananasem
godz. 23:00
Dorsz pod beszamelem
Pęczak prażony na białym winie
Bukiet warzyw
godz. 1:00
 Bażant nadziewany kurkami w sosie  śmietanowym
Ryż z warzywami
Marchew oprószana
godz. 4:00
Barszcz czerwony
Makaronowe muszelki z pieczarkami i gorgonzolą

Przekąski zimne:

Paleta mięs:
Roladki z polędwiczek wieprzowych z morelą
Terina drobiowa z oliwką
Schab z orzechami
Kabanosy

Paleta ryb:
Śledziowe rolmopsy z cebulką
Sandacz marynowany
Roladki z łososia wędzonego

Paleta rozmaitości:
Jajko z kawiorem
Jajko z tuńczykiem
Krewetki królewskie na warzywach
Sery pleśniowe

Sałatki:
Sałatka francuska
Sałatka szopska

Dodatki:
Sos czosnkowy
Sos chrzanowo-żurawinowy
Sos tatarski
Masło czosnkowe
Masło ziołowe
Pieczywo mieszane

Słodki bufet:
Ciasta
Owoce

Napoje zimne:
Soki owocowe: pomarańczowy, grapefruitowy, z czarnej  porzeczki
Napoje: Coca-cola, Fanta, Sprite, Tonic
Woda mineralna z cytryną i miętą

Napoje gorące:
Kawa naturalna
Herbata z cytryną i miętą

Napoje alkoholowe:
Wino musujące (butelka/stolik)
Wódka czysta (0,5l/parę) lub wino

Lis 02 2012

Na rower, na spacer, na grzyby... Piękna polska złota jesień w Parchatce.

Strona 3 z 4

Kontakt

+48 81 888 43 04

+48 516 750 040

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Zobacz dane kontaktowe

Przejdź na stronę Stoku Narciarskiego PARCHATKA

Nordic walking

Nordic walking

Rowery

Rowery

Wąwozy lessowe

Szlaki turystyczne

Off Road

Wyprawy Off Road